- 50 dkg gesztenyemassza (2 csomag)
- 50 dkg darált háztartási keksz
- 10 dkg porcukor
- rum ízlés szerint
- 25 dkg margarin/vaj
- a csokimázhoz: tortabevonó
Elkészítés
A hozzávalókat összegyúrjuk, és diónyi nagyságú golyókat formálunk belőle. Fél órára a hűtőbe tesszük.
A csokimázhoz a tortabevonót gőz fölött felolvasztjuk, majd a hűtőből kivett golyókat belemártjuk, és fóliára rakjuk, míg a csoki kihűl rajta.
Itt már átadásra készen sorakoznak a bonbonok (mind a 3 féle , ami igazából 4, de ha azt is számítjuk, hogy mibe hempergettem akkor 8). Nekem ízlettek. Jövőre megpróbálkozom a mézeskaláccsal - kaptam egy jó receptet.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése